Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 sztuk
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kapary całe Smak 2 łyżki
natka pietruszki 3 łyżki
sól i pieprz
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z tuńczykiem

Jajka ugotować na twardo, obrać, zetrzeć na tarce jarzynowej. Tuńczyka odcedzić na sicie, rozgnieść widelcem.
Kapary odcedzić, pokroić. Wszystkie składniki przełożyć do miseczki, dodać majonez, posiekaną zieloną pietruszkę, doprawić solą pieprzem. Wymieszać .
SMACZNEGO!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 04.01.2017 13:39
dobra pasta
Klausia 13.10.2016 23:07
Taki w oleju też się sprawdzi?
Bernadeta1 13.10.2016 21:48
bardzo taką lubię
Klausia 17.09.2016 12:31
lubię taką :)
gosia56 14.09.2016 20:23
na pewno pyszna;)
Margo1 13.09.2016 19:10
Też taką robię
Grazyna0211 12.09.2016 11:24
świetna pasta
Krystyna32 12.09.2016 09:33
smaczna pasta
pestka 12.09.2016 07:31
bardzo smaczna kolacja
Iwusia 11.09.2016 23:06
smaczna pasta - uwielbiam ze świeżym pieczywem
Renata9 11.09.2016 22:30
Uwielbiam takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak