Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z serkiem topionym.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

jajka ugotowane na twardo 4 szt,
serek topiony 100 g,
natka pietruszki 1/2 pęczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
cebula 1/2 szt,
cebula czerwona 1/2 szt,
majonez 4 - 5 łyżek

dodatkowo

bułki 3 szt,
natka pietruszki do dekoracji.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z serkiem topionym.

Ugotować jajka na twardo ,ugotowane jajka obrać , zetrzeć na tarce ( grube oczka ) cebule obrać pokroić w drobną kosteczkę. Pietruszkę zieloną posiekać ,
Wszystkie składniki połączyć razem ze serkiem topionym dodając sól ,pieprz do smaku.
Bułeczki przekroić na połówki ,każdą posmarował majonezem i nałożyć dekoracyjnie pastę jajeczną. .Udekorować natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 07.03.2017 19:17
bardzo lubię tę pastę
Bożena Matuszczyk 04.03.2017 20:35
Dzięki serdeczne;)
benka 04.03.2017 19:12
Fajny pomysł.
dodi 04.03.2017 17:10
musi byś pyszna
Renataj 04.03.2017 15:40
Pyszna pasta na śniadanie:)
gosia56 04.03.2017 10:14
na pewno smaczna pasta;)
gusia1000 04.03.2017 02:36
Warto taką robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak