Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z pomidorem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 sztuk
pomidor 2 sztuki
jogurt gęsty 100 g
majonez
szczypiorek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z pomidorem

Jajka ugotuj na twardo i jeszcze ciepłe rozgnieć widelcem,pomidory pokrój w kosteczkę. Wymieszaj wszystko razem dodając jogurt naturalny gęsty, majonez, pieprz i sól do smaku. Na końcu posyp pokrojonym szczypiorkiem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 06.03.2014 12:45
Pasuje mi takie połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak