Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z papryką marynowaną, szynką i cebulką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 sztuk
papryka konserwowa 3 kawałki
szynka 3-4 plastry
cebula biała 1 sztuka
majonez 3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z papryką marynowaną, szynką i cebulką

1. Szynkę, paprykę i cebulę drobno siekamy. Wrzucamy do miski. Jajka obieramy, płuczemy pod zimną wodą, osuszamy i drobno siekamy. Dodajemy do pozostałych składników.

2. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak