Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z papryką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 5 łyżek
szczypiorek 0,5 pęczka
koperek 0,5 pęczka
Papryka słodka mielona Prymat 0,5 łyżeczki
Papryka ostra mielona Prymat 0,5 łyżeczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Porada

Pastę podajemy z pieczywem.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z papryką

Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo,studzimy i obieramy . Kroimy w drobną kostkę,szczypiorek i koperek płuczemy,osuszamy ręcznikiem papierowym i drobno siekamy.Dodajemy majonez,słodką i ostrą paprykę,doprawiamy solą .Wszystko dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina1991 08.06.2015 17:11
uwielbiam pasty ;-)
bogusia 82 08.06.2015 16:40
Lubię pastę na śniadanie:)
agnieszka214 08.06.2015 16:15
jajeczko sa pyszne na kanapke
Agnieszka-87-25 08.06.2015 15:59
uwielbiam takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak