Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z bazylią i pomidorem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
pomidor 1 szt
masło 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
bazylia 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z bazylią i pomidorem

Jajka ugotować na twardo, przestudzić, obrać. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki. Oba składniki bardzo drobno pokroić lub wrzucić do rozdrabniacza. Dodać posiekaną bazylię. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać masło i płaską łyżeczkę majonezu. Wymieszać. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 09.10.2013 15:02
Smacznie się zapowiada :)
Janina 09.10.2013 14:27
Dobre do chlebka;)
msmors 09.10.2013 13:46
fajna na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak