Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna light

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
jogurt naturalny łyżka
ogórek kiszony jeden
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna light

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i przepuszczamy przez praskę do jajek,

następnie dodajemy jogurt i ogórka pokrojonego w kostkę na koniec doprawiamy

do smaku i dobrze mieszamy.
Dobrze smakuje z wszelkiego rodzaju pieczywem jak i również sama.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak