Pasta jajeczna do kanapek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2-3 łyżeczki
  • sól, pieprz, papryka mielona

    do smaku
  • natka pietruszki

    1/2 pęczka
  • jajko ugotowane na twardo

    5 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka kroimy w drobną kostkę. Dodajemy pokrojony szczypiorek (natkę pietruszki), majonez oraz przyprawy do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat