Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 1 łyżkę
sól do smaku
pieprz do smaku
pietruszka do smaku
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo. Po wystudzeniu obieramy ze skorupki. W miseczce rozgniatamy jajka i dodajemy majonez, sól i pieprz. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Do smaku można dodać natkę pietruszki, szczypiorek lub kukurydze. Wymieszaną pastę dajemy na ulubiony chleb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwiusia055 10.04.2013 20:38
smaczna ta pasta..
gusia1000 09.04.2013 20:28
Warto robić.
Kekerboom 08.04.2013 20:34
uwielbiam ;)
Gracer 08.04.2013 20:21
domowe pasty najlepsze
Megg 08.04.2013 20:08
pyszna taka pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak