Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 25 g
szczypior 10 g
sól do smaku
pieczywo
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować na twardo drobno pokroić jajka i szczypior posolić do smaku wedle uznania wymieszać z łyżką majonezu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola333 15.03.2013 10:17
bardzo smakowite danie
w mojej kuchni 10.03.2013 11:28
lubię i często jem
noninka77 10.03.2013 11:25
Uwielbiam pastę jajeczną:)
jordi 09.03.2013 23:50
jest niezastąpiona,również często taką robię
pycia9 09.03.2013 21:05
smaczna ta pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak