pasta jajeczna

pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek kiszony

    1 szt
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
  • majonez tradycyjny

    1 łyżka
  • musztarda sarepska

    1 łyżeczka
  • jaja na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek pokroić w kosteczkę, jaja zmiksować z majonezem i musztardą, dodać ogórek i doprawić do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kochanyptysiu

29.04.2011 08:44
bardzo fajna

halina17

08.04.2011 13:06
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat