pasta jajeczna

pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek kiszony

    1 szt
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
  • majonez tradycyjny

    1 łyżka
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżeczka
  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta jajeczna

Ogórek pokroić w kosteczkę, jaja zmiksować z majonezem i musztardą, dodać ogórek i doprawić do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

kochanyptysiu 29.04.2011 08:44
bardzo fajna
halina17 08.04.2011 13:06
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat