Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta dyniowa

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dynia
100 gr
marchewka ugotowana
100 gr
pietruszka gotowana
50 gr
cebula
0,5 sztuka
Kukurydza z Puszki
do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat
do smaku
oliwa
do smaku
parmezan starty
do smaku
makaron kokardki
100 dyniowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta dyniowa

Makaron ugotować al dente (użyłam pysznego makaronu dyniowego Barilla z Włoch), dynie, marchewkę, pietruszkę, cebulkę-duszę w małej ilości wody i jak wyparuje dodaje oliwę i przyprawy. Na koniec dodaje makaron i mieszam na gazie. Serwuje z surówką i posypuję parmezanem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 05.06.2013 12:48
nieźle wygląda muszę spróbować
Bernadeta1 01.06.2013 17:37
bardzo lubię pasty
ElizaT 15.10.2012 11:21
super pasta
Rafał10 02.06.2012 20:07
proste, szybkie i smaczne ! TO LUBIĘ !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak