Pasta do smarowania chleba z serem i czosnkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

  • czosnek

  • majonez

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na tartce o najmniejszych oczkach ścieramy ser. Przez praske przeciskamy czosnek. Dodajemy odrobine pieprzu. Wszystko mieszamy z majonezem na gładka masę. Smarujemy pieczywo świeże lub tostowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat