Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do krakersów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser żółty 15 dag
marchew 1 duża
czosnek 1 ząbek
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do krakersów

Ser żółty i marchew zetrzeć na drobnej tarce. Czosnek przecisnąć przez praskę. Majonez wymieszać z jogurtem. Wszystkie składniki połączyć, doprawić solą i pieprzem do smaku, wymieszać.
Podawać do krakersów lub malutkich sucharków.
Świetne na wszelkiego rodzaju imprezy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak