Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z twarogu i polędwicy z łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 1 kostka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z twarogu i polędwicy z łososia

Twarożek i drobno pokrojoną rybę mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Przyprawiamy solą i pieprzem. idealne do grzanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miroslawa 01.10.2012 14:55
Pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak