Pasta do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    25 dag
  • jajko

    2 szt
  • majonez

    2 łyżki
  • papryka czerwona

    1 szt
  • papryka zielona

    1 szt
  • papryka żółta

    1 szt
  • śmietana

    1 łyżka
  • czosnek

    2 szt
  • sól do smaku

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce. Papryki umyć i pokroić w kostkę. Ser rozdrobnić widelcem. Do sera dodać jajka, papryki , majonez i śmietanę. Pastę doprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat