Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki cienkie 4 szt
ser żółty 4 plastry
ciasto francuskie 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście

Ciasto pokroić na kwadraty.Parówki obrać z folii i przekroić na pół.Plastry sera także przekroić..Na każdy kwadrat ciasta ułożyć parówkę zawiniętą w ser i skleić w kopertę.Gotowe ułozyć na blaszce i upiec .Pieczemy w temp 190 st ok 15 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 18.02.2015 11:07
dobre do piwka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak