Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki curry w cieście francuskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 375 g
parówki 4 szt
ser salami 8 plasterków
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki curry w cieście francuskim

Parówki ugotować z odrobiną przyprawy curry. Rozłożyć ciasto francuskie, całość posypać przyprawą curry, ułożyć dwa plasterki sera obok siebie, na nie po połówce parówki, zawinąć, odkroić zawiniętą część. Przeciąć na pół zawinięty rulon, skleić boki, naciąć i ułożyć na blaszce. Zawinąć kolejne przekąski.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 13.01.2014 17:34
pyszne danie na kolację
Wacław 12.01.2014 19:52
swietny pomysł !
kate.500 31.12.2013 09:06
pysznie wyglada
Milka100 13.11.2013 07:44
fajny pomysł
IwonaDD 11.11.2013 13:45
lubie takie parówki
Dorota37 04.11.2013 15:35
jakie to dobre
fotoviderek 04.11.2013 08:16
Świetna przekąska :)
Jolie 03.11.2013 10:45
ciekawy pomysł na połączenie kuchni z dwóch kontynentów :)
Monia 03.11.2013 10:30
No proszę, jaki fajny pomysł na parówkę :)
w mojej kuchni 03.11.2013 00:17
szybko zrobione i dobre
iwi 03.11.2013 00:08
Fajny pomysł
Bernadeta1 03.11.2013 00:02
robię takie bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak