Parówka z nadzieniem

Parówka z nadzieniem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    8 sztuk
  • żółty ser

    4 plastry
  • wędzony boczek

    8 plastrów
  • sproszkowana papryka

    wg uznania
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    do smaku
  • natka pietruszki

    1 sztuka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Parówka z nadzieniem

Parówki naciąć wzdłuż. Wcisnąć pasek żółtego sera, owinąć plastrem wędzonego boczku i smażyć na patelni bez tłuszczu. Przed podaniem posypać papryką i posiekaną natka pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Jodaj 09.01.2012 10:18
i ja to lubię :)
Dorian 02.01.2012 08:53
super przepis
malaczarna23 26.07.2011 10:12
pyszne
Juleczka20 26.07.2011 09:16
smaczne:)
pioge7 03.07.2011 15:33
można podać też bez posypywania natką pietruszki :D
Magdalena80 15.06.2011 23:11
ciekawy przepis
Kopiko1983 08.03.2011 06:31
Super smaczny przepis!
marta639 17.09.2010 18:40
Polecam.
rosik93 21.07.2010 13:29
fajne
iwa643 19.05.2010 07:59
dzieci to lubia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat