Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówka w sprężynce z ciasta francuskiego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 6 sztuk
ciasto francuskie 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: parówka w sprężynce z ciasta francuskiego

Ciasto francuskie kroimy na paski szerokości 1 centymetra. Zawijamy cisto dookoła parówki. Układamy je na blaszce i wkładamy do piekarnika na ok. 20 minut w temperaturze 180'C.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 07.01.2013 23:04
dobre
jasiek 16.09.2012 16:00
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak