Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PAROWANY SANDACZ ZE SZPINAKIEM

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sandacz 2-3 SZT
liście szpinaku 1 OP
koperek 1/2 PĘCZKA
Sól morska ziołowa Prymat w młynku
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: PAROWANY SANDACZ ZE SZPINAKIEM

Rybę doprawiam i odstawiam na kilka godzin do lodówki. Po gałązce świeżego kopru wkładam do wnętrza ryby (dzisiaj włożyłam również świeże liście szpinaku. Tak przyprawiona rybę paruję przez ok. 20-25 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 18.06.2015 10:53
pyszne danie obiadowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak