parowane warzywa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mieszanka warzyw

  • zioła prowansalskie

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa wyjmujemy z torebki i przekładamy do większej miski. Obsypujemy je solą,pieprzem i sporą ilością ziół prowansalskich. Przekładamy do parowaru i gotujemy na parze 30 minut. Gotowe podajemy jako sałatka warzywna do mięsa. Można je podać z samymi ziemniakami.Pyszne i zdrowe danie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 01.10.2013 20:39
Zdrowe jedzenie.
Misiakova 07.05.2012 09:52
lubię takie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat