Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowy schab na kanapki
2. Zalewę wylać. Mięso natrzeć papryką, przyprawą do mięs, solą a następnie wysmarować oliwą pędzelkiem. Schab umieścić w rękawie. Wstawić do piekarnika na ok 1,5 h./180 stopni.
Papryka słodka mielona Prymat |
2 łyżki
|
Papryka ostra mielona Prymat |
1 łyżka
|
Przyprawa do mięs Prymat |
2 łyżki
|
sól |
1 łyżka
|
oliwa |
1 łyżka
|
rękaw do pieczenia |
1 szt.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: