Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
woda | 3 litry |
ocet 10 % | 1/2 litra |
cukier | 10 łyżek |
sól gruboziarnista | 3 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 20 szt |
papryka czerwona | 3 kg |
woda | 3 litry |
ocet 10 % | 1/2 litra |
cukier | 10 łyżek |
sól gruboziarnista | 3 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 20 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: