Papryka faszerowana mozzarellą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka

    4 szt
  • mozzarella

    3-4 kulki
  • jajko

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę rozciąć na pół i usunąć gniazda nasienne. Mozzarellę pokroić w drobną kostkę, przełożyć do miski. Jajka roztrzepać i wymieszać z mozzarellą. Farszem napełnić połówki papryki. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Posypać pieprzem. Zapiekć ok. 15-20 min. w temp. 180 stopni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 04.02.2014 07:06
ładnie wygląda
IwonaKa 04.09.2013 10:37
pychotka,lubię nadziewaną paprykę
olkaaa 13.02.2013 09:27
ciekawa propozycja
kate.500 24.11.2012 22:22
pycha
Grazyna0211 21.11.2012 12:36
smaczne danie
barbara11561 07.08.2012 12:12
pyszna
dorotka0000025 24.07.2012 13:52
bardzo lubie taka
bami 14.05.2012 20:31
Proste danie :)
Dorian 02.05.2012 08:59
super
Magdalena1110 27.11.2011 15:31
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat