Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana mięsem mielonym
Kroki postępowania
Smacznego :)
papryka czerwona | 3 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
oliwa | 2 łyżki |
łopatka wieprzowa | 300 gram |
pomidor | 1 szt |
ryż | 100 gram |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
ser żółty | 150 gram |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: