Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana kuskusem i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 45 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryki 2 sztuki
feta 100 gramów
kuskus 100 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana kuskusem i fetą

Paprykę umyć, podpiec w piekarniku.
Przygotować farsz (kuskus, feta, pietruszka, sól, pieprz). Nałożyć do przygotowanej papryki.

Podawać od razu, albo posypać serem i zapiekać w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak