Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana kuskusem i ciecierzycą podana z sosem bazyliowym
Sos: Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę. Paprykę podajemy z sosem.
kostka drobiowa |
1 szt
|
ciecierzyca |
1 puszka
|
szpinak świeży |
1 szklanka
|
ser feta |
125 g
|
oliwa |
1/4 szklanki
|
sól, pieprz |
1 do smaku
|
sos |
- -
|
bazylia świeża |
1 szklanka
|
jogurt naturalny |
1 szklanka
|
oliwa |
3 łyżki
|
czosnek |
2 ząbki
|
sok z cytryny |
2 łyżki
|
cukier |
1/4 łyżeczki
|
sól, pieprz |
1/4 łyżeczki
|
woda |
1/2 (gorąca)
|
papryka czerwona |
3 szt
|
kasza |
1/2 szklanki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: