Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane pieczarki zapiekane z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia
sól do smaku
ser żółty 300 gram
pieprzdo smaku
pieczarki 30 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane pieczarki zapiekane z serem

Pieczarki myjemy , odcinamy korzonki. Panierujemy w jajku roztrzepanym z przyprawami. i bułce tartej . Smazymy na zloty kolor. Nastepnie ukladamy w naczyniu żaroodpornym , posypujemy startym serem , zapiekamy az ser sie rozpusci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bogumiła
Bogumiła 05.02.2013 13:49
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak