Panierkowe kotleciki z parówką

Panierkowe kotleciki z parówką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • jajko

  • parówka

  • przyprawy

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Panierkowe kotleciki z parówką

Z pozostałej od przygotowania kotletów schabowych (i nie tylko) bułki tartej i jajka można przyrządzić szybkie kotleciki. Wystarczy wymieszać bułkę z jajkiem, uformować małe placuszki i wcisnąć pokrojone w grube plastry parówki, przyprawiamy do smaku, a następnie smażyć z obu stron.
Podajemy na gorąco np. z ketchupem. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat