Składniki:
filet z pangi | 3 szt. |
ser twardy | 3 plastry |
mąka | 1/2 szkl. |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
masło | do smażenia |
sól do smaku | |
koperek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
filet z pangi | 3 szt. |
ser twardy | 3 plastry |
mąka | 1/2 szkl. |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
masło | do smażenia |
sól do smaku | |
koperek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: