Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filety pangi
3-4 -
marchewki
2-3 -
pomidory krojone w puszce
-
cebula
-
czosnek
3ząbki -
cytryna
-
natka pietruszki
-
pieprz kolorowy
-
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
-
mąka
-
masło
Przepis i sposób przygotowania Panga w pomidorach
Marchewki obrać i zetrzeć na tarce,wymieszać z pomidorami z puszki(przydał się rozdrabniacz:) ),doprawić solą,pieprzem kolorowym,szczyptą cayenne(ewentualnie), natką i kilkoma kroplami soku z cytryny. W naczyniu żaroodpornym układać połowę farszu pomidorowego, na to kawałki ryb i polać resztką pomidorów. Zapiekać w 180stopniach ok 35min.
Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się