PANGA W PANIERCE

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    1 KG
  • jaja

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól

  • Pieprz biały mielony Prymat

  • mąka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

PANGĘ SOLIMY I PIEPRZYMY. ODSTAWIAMY NA OK 1 GODZ. OBTACZAMY W MĄCE I JAJKU ORAZ OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wojr63 21.05.2012 22:48
jaka fajna
Damian10 09.04.2012 10:50
mm panga , pysznie
wojr63 08.04.2012 17:05
pyszna
octo 17.03.2012 21:34
lubię rybki są bardzo zdrowe:) co do mnie bardzo przemawia
anula250 17.03.2012 20:54
smacznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat