Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki ziołowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 arkusz
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1/2 opakowania
sól wedle uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki ziołowe

Kroki postępowania

1
Arkusz kroimy na paski ok.2cm szerokości i z każdego robimy spiralę.
Krok 1 - Paluszki ziołowe foto
2
Posypujemy ziołami prowansalskimi i solą.
Krok 2 - Paluszki ziołowe foto
3
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym na 180 stopni do zarumieniania, mniej więcej 8-10 min.
Krok 3 - Paluszki ziołowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 23.10.2013 15:03
ciekawy przepis
gusia1000 04.10.2013 00:37
Tylko takie robić, bo są warte tego.
Kuchareczka2 08.08.2013 22:28
rewelacyjne
muffina 07.05.2013 16:24
Dawaj palucha:))-> super przekąska:)
caralajna 16.04.2013 07:09
idealne paluchy do piwka :)
kanu83 30.03.2013 09:02
Pyszne są- też takie robię
Granita 26.03.2013 02:28
świetna przekąska, o wszechstronnym zastosowaniu
Bernadeta1 26.03.2013 00:41
pyszne paluszki
Dorota37 23.03.2013 12:21
proste a na pewno dobrze smakuje
babi17 18.03.2013 19:22
super paluszki
AURELKA 18.03.2013 17:56
pyszna przekaska
Izabela/bella81 14.03.2013 09:03
fajna przekąska
Anna152 18.02.2013 07:46
super
pestka 08.02.2013 10:42
fajny deser
Ewelina38 18.01.2013 13:07
już widzę, że mi posmakuje i to bardzo.... :)
malaczarna23 25.12.2012 18:57
pyszne
Noruas 25.12.2012 14:39
proste i fajne :) mniam!
artur7 25.12.2012 13:01
fajnosci
magdziorka6 25.12.2012 12:40
fajne można obsypywać różnymi dodatkami kto co lubi
V_kuchareczka 25.12.2012 12:07
Rewelacja
kasiaw 25.12.2012 12:06
Super
babajaga1969 25.12.2012 12:01
ciekawe:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak