Paluszki z makiem

Paluszki z makiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    1szkl.
  • olej

    1szkl.
  • szczypta soli

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Paluszki z makiem

Na gotujace wsypać 2 szklanki maki pszennej,gotować 2 minutyciągle mieszając.Do ostudzonego dodac 6 jajek i mak.Ciagle miksując.Uformowac cienkie paluszki.Piec

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat