Paluszki z makiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    1szkl.
  • olej

    1szkl.
  • szczypta soli

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na gotujace wsypać 2 szklanki maki pszennej,gotować 2 minutyciągle mieszając.Do ostudzonego dodac 6 jajek i mak.Ciagle miksując.Uformowac cienkie paluszki.Piec

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat