PALUSZKI Z KURCZAKA Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    3 sztuki
  • jajka

    4 sztuki
  • bułka tarta

    do panierowania
  • czosnek niedźwiedzi 

  • sól

  • czarny pieprz mielony Prymat

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety pokroić wzdłuż na paski. Przyprawić przyprawami, odstawić na pół godziny do lodówki. Panierować bułka jajko bułka. Smażyć na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat