paluszki pikantne z grila

paluszki pikantne z grila

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety drobiowe

    500 gram
  • chilil

    1 sztuka
  • olej

    6 łyżek
  • przyprawa kebab- gyros Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania paluszki pikantne z grila

Chilli mięszamy z przyprawą i olejem. Filety drobiowe myjemy i kroimy na paski, mięso marynujemy w oleju z przyprawami. Mięso grilujemy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

ewelina63 23.02.2011 11:36
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat