Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki francuskie z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
ser żółty 20 dag
Papryka słodka mielona Prymat 1 opakowanie
białko do smarowania 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki francuskie z serem

Ciasto francuskie rozłożyć, posypać startym serem żółtym oraz papryką. Pociąć nożem na paski o grubości 2-2,5 cm i zwinąć jak spiralę. Piekarnik rozgrzać do temp. 200 st.C i piec paluszki ok. 15-20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 05.06.2015 12:11
super do pochrupania
ilka01 17.05.2015 13:27
super przekąska :)
monika141 17.05.2015 11:31
pyszna przekąska
Justi2401 17.05.2015 11:23
Pyszna przekąska :)
Seba 17.05.2015 10:04
Bardzo dobre
misia53 17.05.2015 00:14
smaczne takie wytrawne
marcia7 16.05.2015 23:46
idealne do piwka
asiczekz 16.05.2015 23:18
fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak