Przepis i sposób przygotowania na: palcek orzechowo kokosowy
Dodać mąkę zmieszaną z proszkiem, na końcu orzechy i bułkę tartą. Wszystko wymieszać
Wylać na formę do pieczenia
Piec w temp.p.180 stopni około 30 minut
Białka ubić z cukrem na sztywno i lekko wymieszać z kokosem.
Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem.
Piec w temp.p. 180 stopni około 30-40 mi.0,3 l mleka zagotować. Resztę mleka wymieszać z mąką, mąką ziemniaczaną, cukrem, cukrem waniliowym oraz z żółtkami. Do gotującego się mleka wlać przygotowaną mieszankę zamieszać, podgrzewać ciągle mieszając do ponownego zagotowania. Budyń schłodzić. 25 dag margaryny utrzeć i połączyć z zimnym budyniem.Układamy najpierw biszkopt orzechowy, potem masa biszkopt kokosowy i na gorę biszkopt orzechowy