Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PĄCZ DO BISZKOPTA NA TORT !

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cytryna 1/2 szt
woda 1 szkl
cukier 2 łyżeczki
spirytus 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: PĄCZ DO BISZKOPTA NA TORT !

Z połowy cytryny wyciskamy sok, następnie dolewamy szklankę wody i cukier. Dokładnie mieszamy na koniec dodajemy spirytus i mieszamy. Gotowym pączem nasączamy biszkopty przed posmarowaniem ich masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 01.12.2012 21:50
super
ALAGOR 13.11.2012 10:56
uniwersalny - praktyczny!
Botwinka 04.11.2012 09:13
fajny
babajaga1969 04.11.2012 02:24
super, ale nie dla zmotoryzowanych:))
Poison1988 31.10.2012 11:10
świetny i prosty pącz :) robię bardzo podobnie, tort wtedy nie jest aż tak słodki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak