Owocowy biszkopt

Owocowy biszkopt

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    1,5 szklanka
  • JAKO

    8 szt
  • cukier puder

    3/4 szklanka
  • margaryna

    1 łyżka
  • brzoskwinia

    8 szt
  • konfitury

    1 słoiczek
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • cukier puder

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem, z białek ubić pianę. Wymieszać razem. Z brzoskwiń wybrać pestki. Piec ok. 40 minut w 180 stopni C. Posypać cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat