Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ostra pasta z makrelą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 200 gram
serek naturalny 100 gram
seler naciowy 2 łodygi
sambal badjak 1-2 łyżki
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ostra pasta z makrelą

1.Makrelę podzielić na kawałki, usunąć ości.
2.Serek połączyć z makrelą przy pomocy widelca.
3.Seler obrać i pokroić w drobną kostkę, dodać do ryby.
4.Połączyć sok z połowy limonki oraz sambal z masą rybną, jeżeli jest za rzadkia można dodać olej.Ewentualnie doprawić solą i pieprzem.
smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 28.08.2013 18:08
lubię takie pasty
gosia56 17.03.2013 11:14
napewno pyszna taka pasta
Marta17 21.02.2013 20:23
uwielbiam takie
Rafał10 21.02.2013 19:03
smacznie wygląda ;)
gosia561 21.02.2013 18:37
idealna na piątkowe śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak