Ogórki na zupę

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koper

  • sól

    do smaku
  • ogórki

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki trzemy na tarce,solimy i dodajemy troszkę kopru do smaku.Wszystko wkładamy do słoiczka i mocno zakręcamy.Odstawiamy na 4 dni do ciepłego miejsca.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Edyta38 31.01.2011 07:40
zawsze przydatne:)
m1monika 15.10.2010 11:52
też takie robię :-)
buksiak12 03.09.2010 16:52
super
Dorota71 03.09.2010 16:39
ciekawy i prościutki przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat