Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Obiadowa surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 200 g
rzodkiew 6 szt
Szczypiorek cienki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Obiadowa surówka

Kroki postępowania

1
Kapustę pekińską drobno szatkujemy, rzodkiewki myjemy, osuszamy i odcinamy końcówki. Do miski wrzucamy poszatkowaną kapustę dodajemy startą na tarce do jarzyna rzodkiewkę.
Krok 1 - Obiadowa surówka foto
2
Szczypiorek drobno siekamy i również dodajemy do pozostałych składników – dokładnie mieszamy doprawiamy solą i ziołowym pieprzem do smaku.
Krok 2 - Obiadowa surówka foto
3
Podajmy tuż po przygotowaniu
Krok 3 - Obiadowa surówka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 12.02.2013 10:27
chociaż odrobina oliwy czy jogurtu byłaby tutaj bardzo odpowiednia
Kekerboom 27.07.2012 11:51
super wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak