Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
szczypiorek
Kukurydza z Puszki 1/2 puszki
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz
Bazylia suszona Prymat 2 łyżeczki
kapusta pekińska 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą

Marchewkę obieramy i ścieramy na małych oczkach. Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno i przekładamy do miski, dodajemy startą marchewkę następnie dodajemy kukurydzę oraz bazylię, wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz oliwą - dokładnie mieszamy, Podajemy posypując szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 02.08.2013 09:22
do obiadu wyśmienita
06.06.2013 13:39
pięknie wygląda i taaak też musi smakować ;))
mysza75 27.01.2013 14:45
Sałatki jadam wszystkie twoją tym bardziej :-)
Alex_M 27.01.2013 11:14
pyszne :)
IwonaDD 27.01.2013 09:36
uwielbiam takie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak