napój z suszu owoców rózy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • susz z róży

    4 dag
  • woda

    1 l
  • cukier

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

susz połamać zalać ciepłą przegotowaną wodą pozostawić w temperaturze pokojowej na 12 godzin następnie przecedzić przez gęste sito lub przez gazę i dosłodzić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat