Napój arbuzowo-cytrynowy

Napój arbuzowo-cytrynowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cytryna

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Napój arbuzowo-cytrynowy

Owoce umyć. Arbuz obrać, pokroić w kostkę, wyjąć pestki, wrzucić do blendera i zmiksować. Dodać sok oraz miąższ z cytryny, po czym dokładnie wymieszać. Przelać do szklanek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

TEtalicha 06.08.2012 08:14
aż mi ślinka poleciała, kubki smakowe zadziałały
Barbara40 12.09.2011 17:37
swietne
Grażyna13 07.12.2010 15:16
ZApamiętam na lato !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat