Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki ze szpinakiem pod serową pierzynką

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

naleśniki 10
szpinak mrożony 1 opakowanie
feta 1 opakowanie
ząbek czosnku 4
masło 3 łyżki
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem pod serową pierzynką

Szpinak rozmrozić i smażyć na maśle kilka minut wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Lekko przestudzić, dodać fetę pokrojoną w kosteczkę, wymieszać. Farsz nakładać na naleśniki, zwijać w rulony. Układać po 2 na talerzu i posypać żółtym serem. Włożyć do mikrofali na ok 1-2 minuty do czasu aż ser się rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 27.06.2013 01:24
ale bym sobie zjadła,fajne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak