Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z serem i musem gruszkowym
Naleśnik składam. Następnie na rozgrzaną patelnię wylewam łyżkę masła klarowanego i kładę naleśniki.
Smażę dokładnie po obu stronach aż będą chrupiące
mąka pszenna | 2 szklanki |
mleko | 1.5 szklanki |
woda gazowana | 1.5 szklanki |
miód płynny | 2 łyżki |
jajko | 2 szt |
olej do smażenia | 2 łyżki |
ser twarogowy | 200 g |
mus jabłkowy | 150 g |
mus owocowy | |
masło klarowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: