Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z farszem
Kroki postępowania
Zapiekamy 15-20 minut w nagrzanym piekarniku w temp. 180 C.
mięso mielone | 0,5 kg |
pieczarki | 200 g |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
sos do makaronu | 1 opakowanie |
sól | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
woda |
mleko | 2 szklanki |
mąka | 250 g |
jajko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka |
ser żółty | 100 g |
śmietana 18 proc | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: